Servicii Marine & Offshore

COOPERAREA BUNĂ PRODUCE CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE

Eekels operează în strânsă colaborare cu clientul și în acest fel răspunde nevoilor acestuia. Eekels se provoacă în fiecare zi cu proiecte noi, complexe. Acest lucru necesită o bună cooperare, atât în cadrul Eekels, cât și cu partenerii și utilizarea unor tehnici inteligente care au ca rezultat soluții de inginerie electrică pe care clienții se pot baza. Eekels vrea să exceleze prin performanță și satisfacția clienților și lucrează intens împreună pentru a obține cele mai bune rezultate, la timp, în limita bugetului și de bună calitate.

Expertiza noastră

Integrator independent de sistem

Eekels este un integrator independent de sisteme electrotehnice. Prin integrarea sistemelor existente, Eekels oferă o soluție generală inovatoare, care excelează prin ușurința în utilizare. Eekels consiliază, dezvoltă, construiește și asigură întreținere.

Management de proiect

Ca urmare a creșterii cerințelor clienților și a creșterii dimensiunii și complexității proiectelor în general, managementul proiectelor este un element esențial în operațiunile de zi cu zi ale lui Eekels. Eekels consideră că managementul de proiect decisiv este baza unei colaborări de succes și profitabile.

Consolă și clădirea de panouri

Eekels are un atelier modern pentru producția de panouri de înaltă calitate și produse proprii. Personalul de la Eekels este experimentat și calificat, iar mașinile și uneltele sunt de ultimă generație. Toate produsele sunt testate în departamentul de testare pentru a ne asigura că îndeplinesc propriile cerințe sau pe cele ale clientului.

Punere în funcțiune

Indiferent de nivelul de complexitate al instalațiilor, inginerii noștri experimentați în punerea în funcțiune se asigură că siguranța, calitatea și funcționalitatea acestora sunt garantate și optimizate. Cu locații în Țările de Jos, China, Germania, România, Spania, Vietnam și parteneri și servicii la nivel mondial, Eekels deservește o piață internațională.

Consultanță

În continuă evoluție într-o lume în continuă schimbare. Eekels oferă asistență prin gama sa largă de expertiză în inginerie electrică. Pentru noi perspective, îmbunătățirea performanței operaționale, reducerea costurilor operaționale, îmbunătățirea durabilității și rezolvarea problemelor, pentru a numi doar câteva. Eekels face brainstorming și proiectează împreună cu tine și oferă alternative.

 

Inginerie

Eekels oferă concepte, proiecte de bază și inginerie detaliată pentru toate soluțiile electrotehnice de la bord. Echipa noastră de ingineri calificați este foarte competentă, orientată spre rezultate și angajată.

Asamblare și instalare la fața locului

Datorită multor ani de expertiză și experiență acumulată, Eekels este specializată în asamblarea și instalarea instalațiilor electrice la bordul diferitelor tipuri de nave. Tehnicienii noștri calificați sunt pregătiți să lucreze cu concentrare, în timp util și, mai presus de toate, în siguranță în medii adesea agitate, peste tot în lume.

Service, întreținere și asistență de la distanță

Vă puteți baza pe Eekels pentru proiectarea și construirea sistemelor dvs. cu cea mai mare grijă și expertiză. Potrivit pentru ani de utilizare fără probleme. De asemenea, după achiziție, puteți continua să contați pe Eekels pentru servicii globale. De la întreținerea preventivă, corectivă și predictivă până la furnizarea de piese de schimb. Eekels ajută la reparații de urgență, depanare, măsurători și analize de sistem. Întreținerea navei necesită timp. Timp în care o navă nu poate naviga. Eekels minimizează acest timp de nefuncționare costisitor prin optimizarea întreținerii prin suport tehnic de la distanță care crește eficiența la bord.

Eekels a fost mai mult decât la înălțimea așteptărilor lui Damen

„Cu vase complexe precum Zr. Ms. Luymes și Zr. Ms. Snellius, aveți nevoie de părți care înțeleg meseria, care, cu doar câteva cuvinte, sunt capabile să identifice rapid ce direcție să ia și să rezolve problemele. Am simțit acel „clic” cu echipa de instalare a lui Eekels și am ajuns cu siguranță la locul potrivit – și asta a fost fantastic!”
Martin de Kroon, Manager de proiect E&I la Damen