Drive technology

Eekels are mulți ani de experiență în domeniul sistemelor electrice pentru nave maritime și tehnologia de acționare. Această experiență, combinată cu linia noastră de convertoare de frecvență, face din Eekels un partener extrem de flexibil pentru sistemele multiple de acționare la bordul navelor.

Example de sisteme la care Eekels este specializată:

Propulsia electrică diesel

Sistemul de propulsie este una dintre cele mai importante instalații aflate la bordul unei nave. Flexibilitatea, eficiența și redundanța pot fi obținute prin alegerea unui sistem convențional de acționare. Baza acestui sistem este separația dintre energia de excitație (motoarele diesel) și servomotoare (motoarele electrice). Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul convertoarelor de frecvență, Eekels poate oferi un concept complet de acționare care să îndeplinească cele mai recente cerințe de clasă.

Acționarea propulsorului din pupa

Propulsorul din pupa al unui vas este o componentă esențială, adecvată controlului prin intermediul unui convertizor de frecvență. Eekels a furnizat deja multe instalații de propulsie, precum și propriile panouri de comandă (controlul propulsorului din pupa).

Pompa de marfă

Pe lângă sistemul de propulsie, sistemul de descărcare a încărcăturii de la bordul unei nave de transport are o importanță crucială. Acest sistem, inclusiv controlerele, pompele și tuburile, asigură descărcarea sigură și eficientă a încărcăturii. Acest proces este optimizat prin intermediul motoarelor, controlând frecvență acestora – Eekels fiind specializată în astfel de produse.

Propulsia și pompele de dragaj

În ceea ce privește capacitățile de pompare mai mari la bordul navelor, Eekels are experiență, printre altele, cu pompele de dragaj – sisteme care oferă o capacitate de până 2MW a pompelor, sunt combinate cu driverele convenționale.