Automatizarea completă a navei

Cu peste 100 de ani de experiență în construcția navelor, Eekels oferă o gamă largă de soluții. Sistemul nostru intern de alarmă și monitorizare ne-a permis să îndeplinim cerințele pieței și, când a fost necesar, să ne adaptăm pieței.

Eekels – automatizare completă a navei

Automatizarea joacă un rol din ce în ce mai important la bordul navelor. Compania noastră poate livra acum, cea de-a șasea generație a sistemului de alarmă Eekels pentru sala mașinii, dezvoltarea începând de la prima versiunea concepută în 1970. Acesta a fost primul primul pas către automatizarea completă a navelor. Sistemul de automatizare Eekels este format din componente testate (certificate naval) și rulează pe platforma de operare proprie, Eekels. Procesorul sistemului este formată din PC-uri robuste (IPC) în combinație cu PLC-uri pentru control și interfațare. Redundanța multiplă, independența ansamblului și software-ul de operare de ultimă generație fac sistemul unic pe piață. Cel mai recent sistem de automatizare Eekels este mai mult decât un sistem de operare, este o platformă multifuncțională pentru diverse aplicații de pe piața navală, industrială și auto.

SPM

Cu o experiență de peste 100 de ani pe piața navală și offshore, Eekels a dezvoltat automatizarea terminalelor de depozitare, acostarea la punct fix (SPM). Un terminal SPM are rolul de a evita acostarea defectuoasă în port a unei vapor de transport pentru a încarca sau descărca marfa. Monitorizarea și controlul încărcării și descărcării este efectuată de automatizarea terminalelor SPM.

Sistemul se bazează pe o configurație PLC redundantă care gestionează controlul și achizițiie de date. Pe uscat, sistemul poate fi monitorizat prin intermediul unității tanker-ului, care este conectată la control printr-o conexiune redundantă fără fir. La bordul tancului petrolier, întregul proces poate fi monitorizat și controlat prin utilizarea unei unități mobile integrată. Sistemul poate fi ușor legat de sistemul SCADA / DCS și poate fi livrat cu certificarea de clasă dorită.

Sistemul de gestionare a energiei (PMS)

PMS face parte din sistemul de operare și are grijă de controlul generatoarelor și al întreruptoarelor automate pentru eficientizarea consumului de energie. Ultima generație a sistemului de automatizare Eekels poate fi utilizată și în combinație cu controlul puterii motorului sau a elicei cu pas reglabil. În acest fel, managementul energetic al propulsie poate fi optimizat.

Sistemul de control al balastului

Funcția principală a BCS-ului (sistemul de control al balastului) operează valvulele și pompele pentru a face ca balastarea să fie cât mai eficientă și mai sigură posibil. Folosind o interfață grafică, sistemul asigură o operare prietenoasă - viteza sistemului asigurând funcționarea și feedback-ul în timp real. Sistemul este potrivit pentru integrarea completă cu sistemele de măsurare a nivelelor tancurilor și programele de încărcare.