Servicii Maritime & Offshore

Eekels are ample cunoștințe și experiență în realizarea instalațiilor electrotehnice complete la bordul navelor - de la propulsia diesel-electrică până la lămpile de pat, de la design și proiectare până la instalare și punere în funcțiune. În acest fel, totul este sub control și ne asumăm responsabilitatea maximă pentru rezultat. De asemenea, Eekels oferă clienților săi servicii personalizate, cum ar fi:

Sfaturi și consultanță

În ciclul de fabricație al unei nave noi, solicitările variate ale industriei navale și companiei constructoare trebuie să fie compatibile între ele. În faza inițială, Eekels poate consilia și asista în procese importante de decizie, cum ar fi alegerea dintre propulsia diesel-directă sau diesel-electrică, luând în considerare consumul de combustibil și pierderile. Acesta este doar un exemplu a ceea ce Eekels poate oferi în legătură instalații electrice navale.

MANAGEMENETUL PROIECTELOR ȘI PROIECTAREA

Eekels poate livra pachetul complet de proiectare pentru instalația electrică, indiferent de locul în care este construită nava. După ce clientul a plasat comanda la Eekels, este extrem de important ca proiectul să se mențină ușor de gestionat. Acesta este motivul pentru care Eekels a ales "structura de lider de proiect". Liderii de proiect, susținuți de ingineri, garantează un design solid realizat în strânsă colaborare cu clientul final.

Console și producția tablourilor

Eekels are un atelier modern pentru producția de panouri și produse de înaltă calitate - având angajați experimentați, mașini și instrumente moderne la dispoziție. Toate produsele sunt testate în departamentele specializate în conformitate cu sistemul de calitate Eekels și cerințele clientului.

Instalarea

De ani de zile, Eekels a furnizat instalații pentru navele construite în nordul Olandei. Eekels a fost partener la multe evoluții tehnice, cum ar fi trecerea de la DC la AC sau de la cleme de oțel la cleme din plastic. Mecanicii noștri au o experiență înaltă la fiecare nivel de instalare - instalațiile Eekels fiind cunoscute ca "îngrijite" și foarte fiabile.

punerea în funcțiune

Începerea punerilor în funcțoie este un moment interesant. Va funcționa instalația conform specificației? Gama variată de tehnologii de la bordul unei nave face ca pornirea unei instalații electrice să fie deosebit de complicată. Din fericire, echipa noastră de ingineri olandezi și români, susținuți de specialiștii tehnici din birou, nu au intâmpinat până acum probleme în a porni instalațiile spre satisfacția tuturor, în ciuda presiuniilor mari la care se ajunge în acele momente.

livrarea pachetelor de sisteme electrice

În ultimele decenii, din ce în ce mai mulți proprietari de nave din Europa de Vest au construit nave în afara Europei de Vest, în special în Asia de Sud-Est. Calitatea instalațiilor electrice neadecvată, duce la costuri operaționale ridicate. Proprietarii de nave solicită, deseori, echipamente din Europa de Vest, motiv pentru care Eekels oferă pachete complete în întreaga lume. La cerere, inspecția instalațiilor și controlul calității pot fi adăugate la pachet. Astfel, un pachet personalizat poate fi convenabil pentru orice client.

repararea și modernizarea navelor

Din punct de vedere istoric, în nordul Olandei a existat o activitate redusă în ceea ce privește reparațiile navelor. După probe, navele se livrează rapid; întreținerea și reparațiile au fost efectuate, de obicei, în zona Rotterdam. Acest lucru s-a schimbat atunci când în anii optzeci au fost înființate două mari șantiere navale de reparații, în Delfzijl și Harlingen. De atunci, Eekels a efectuat multe conversii de anvergură.

MENTENANȚĂ

Cu experiența noastră extinsă în construcția navelor, vă putem oferi mentenanță pentru echipamentele sau sistemele electrice navale oriunde in lume. Compania noastră are în spate peste 100 de ani de experiență în managementul tuturor aspectelor instalațiilor electrice aflate la bordul navelor. Experiența noastră se reflectă în calitatea și profesionalismul serviciilor noastre. Tehnicienii noștri de mentenanță au largi cunoaștințe tehnice și pot efectua activități complexe de mentenanță/întreținere instalații electrice.

  • Măsurarea izolației
  • Mentenanță periodică
  • Investigații termografice
  • Reparații după daune provocate de foc și apă
  • Furnizarea pieselor de schimb

Vă putem sfătui cu privire la orice sistem electric de la bord. Eekels poate oferi o gamă largă de produse de înaltă calitate special concepute pentru construcția navală, cum ar fi sistemele de propulsare din prova controlate prin frecvență, sistemele telegrafice, sistemele de alarmă, sistemele de automatizare și sistemele de gestionare a energiei. De asemenea, vă puteți baza pe gama noastră extinsă de piese de schimb. Putem efectua reparații electrice pe propriile noastre produse, precum și pe cele ale altor producători.

Mentenanță garantată?

Garantarea noastră privind nivelul serviciilor de mentenanță vă oferă siguranța unui timp de răspuns extrem de redus. Puteți optimiza sistemele electrice prin inspecții periodice și întreținere preventivă. Acest lucru crește continuitatea și fiabilitatea sistemelor de la bord și vă permite să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră de bază. Știți în avans unde vă situați, deoarece fiecare acord privind nivelul serviciilor de mentenanță garantează un răspuns maxim și un timp de recuperare. După un apel pentru solicitarea serviciilor noastre, unul dintre tehnicienii noștri investighează și întotdeauna încearcă să rezolve problema telefonic. În cazul unei probleme mai complexe (de exemplu hardware defectuos), mai întâi vă vom informa despre acțiunile care trebuie întreprinse și ulterior, dacă este necesar, unul dintre inginerii noștri de service se va ocupa de problema apărută direct la bordul navei.