Piețele industriale și infrastructructură

Serviciile și sistemele Eekels își găsesc locul în industria prelucrătoare, destul de des și în industria de inginerie și infrastructură.

INDUSTRIA PRELUCRĂTOARE

Avem o experiență vastă în instalațiile tehnice utilizate pentru extracția petrolului, a gazelor și a altor minerale din industria chimică, în producția de beton, cărămizi, sticlă, hârtie și carton, și în prelucrarea industrială a produselor agricole. Companiile din sectoare precum alimentare și farmaceutice, în care au un rol foarte important, precizia și fiabilitatea, reușesc să-și găsească drumul spre Eekels.

COMPANIILE DE INGINERIE MECANICĂ

Producătorii de mechipamente caută Eekels pentru cunoștințele noastre unice de propulsie și control. Avem experiență specifică cu diverse echipamente, cum ar fi macaralele, sonetele, mașinile de ambalat, instrumentele de măsură și echipamentele cu comandă mecanică.

INFRASTRUCTURĂ

Olanda este renumită pentru gestionarea apei în toate manifestările sale. Eekels are o vastă experiență în proiecte de infrastructură din domeniul purificării apei și tratării apei potabile. De asemenea, excelează în controlul podurilor, ecluzelor, rezervoarelor și stațiilor de pompare. În toate sectoarele industriale am dovedit că putem ajunge în centrul activităților pe care clienții noștrii le realizează. Am descoperit că această experiență este posibilă să fie chiar mai importantă decât cunoștințele tehnice pure. De aceea, putem spune fără rețineri că îmbrățișăm orice sector al industriei și orice provocarea ce apare în calea noastră.