Mecanică

Eekels oferă peste 60 de ani de experiență în ingineria mecanică pe piațele de top. Activează în cadrul proiectelor de service și mentenanță. Cu echipamentele specializate produce, instalează, repară și oferă mententață în industrii ca procesarea aluminiului sau a altor metale neferoase.

Răcitoare de aer

Departamentul de mecanică Eekels activează în domeniul trans­ferului de căldură de mulți ani. Proiectăm și furnizăm răcitoare cu ventilație forțată și indusă, construite la comandă; orizontale și verticale. Ele sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde industriale.

Portofoliul nostru de produse:

  • Proiectare mecanică și termică
  • Modificarea instalațiilor existente
  • Refacerea tubulaturii existente

PROIECTE DE INTERVENȚIE

În domeniul proiectelor de intervenție Eekels oferă un pachet complet de servicii: managementul, achizițiile, planificarea, pregătirea locației și executarea lucrărilor.

Există o gamă variată de forme contractuale:

  • Forme de contract cu bonus-malus
  • Contracte cu preț fix
  • Buget deschis
  • Prețuri unitare
  • Proiecte pentru noi construcții și modernizări

În proiecte preluăm responsabilitățile de bază pentru toate activitățile. De la proiectare până la finalizarea la cheie, incluzând inginerie pentru construcții civile și instalare. Nu trebuie să aveți grijă de nimic; doar să vă bucurați de succesul rezultatului.

Eekels oferă, de asemenea, o întreținere disciplinată și eficientă a fabricilor. De-a lungul anilor am dobândit cunoștințe și o experiență vastă în gestionarea și executarea intervențiilor.

Skid-uri

Ca și skid, instalațiile de proces complete și compacte sunt relativ ușor de transportat ca unități. Această metodologie are avantajul unui timp de instalare aproape neglijabil la fața locului.

Eekels este partenerul tău profesionist pentru skid-uri și blocuri modulare ce ajută la construirea instalațiilor industriale.

Blocul modular scurtează considerabil timpul de execuție al instalațiilor de proces, totodata îmbunătățind considerabil eficiența și siguranța execuției.

Service și mentenanță

Departamentul de service și mentenanță Eekels este foarte profesionist. Datorită numeroaselor filiale, putem oferi servicii calificate de întreținere la nivel național. Ne angajăm să lucrăm 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Rezultatul este un serviciu non-stop, oricând și ori de câte ori este necesar. Acest lucru garantează continuitatea afacerii dumneavoastră.