Soluții

Multidisciplinară

Licitarea monodisciplinară a proiectelor este de domeniul trecutului. Actuala piață le cere participanților să ofere o imagine de ansamblu completă, care nu se concentrează doar pe propriile lor expertize specifice. Software-ul a devenit o parte inseparabilă a sistemelor moderne și este adesea în centrul lor. Eekels are experiența de a derula proiectele într-un mod multidisciplinar. Inginerii noștrii de software sunt implicați în mai multe procese ale proiectului, astfel încât, de la bun început, elementele să poată fi ajustate, rezultând în cele din urmă, o punere în funcțiune optimă. Procesul de cunoaștere este crucial, precum identificarea influențelor altor activități, în special inginerie mecanică și inginerie electrică. Implicarea inginerilor noștri de la o etapa preliminară dă cu adevărat roade.

Optimizarea proceselor

Fiecare întreprinzător sau manager de producție tinde către îmbunatățirea continuă. În industrie, îmbunătățirea procesului este întotdeauna o prioritate. La urma urmei, toată lumea trebuie să depună eforturi pentru a ține pasul cu concurenții, necesitățile clienților sau legislația de mediu. În plus, fiecare procent in minus din economisirea energiei sau a deșeurilor generează poluare reală. EPOS (Sistemul de optimizare a proceselor Eekels) ne permite să evaluăm și să ajustăm în mod sistematic procesul de producție.

Cântărirea și dozajul

Pe baza controalelor standard și a componentelor, Eekels oferă instalații de cântărire și dozare industriale. Funcționarea, vizualizarea, metodele de pregătire și raportarea loturilor reprezintă punctele de plecare. Indiferent dacă vorbim de rate foarte mari de dozare în industria betoanelor, a proceselor de cântărire foarte precise sau în industria sticlei, vă oferim soluția potrivită. În funcție de ratele de dozare, posibilitățile de dozare fină și grosieră, post-dozare și corecție, vă putem adapta procesul în cel mai eficient mod.

Cursuri de pregătire

Eekels are facilități proprii pentru instruirea internă. Nu numai că oferim cursuri de instruire specifice clientului pentru lucrările comandate, dar este de asemenea posibil să urmați cursuri de formare "generale" pentru Siemens și pentru convertoarele de frecvență Eekels.

În colaborare cu Siemens se desfășoară în mod regulat următoarele cursuri: SIMATIC S7 Curs de sistem 1a / SIMATIC S7, Curs de sistem 1b și SIMATIC s7 Service 1a (detectarea erorilor). Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

+31(0) 88 799 1 799

training@eekels.com