Parteneriate

Eekels a optat pentru un număr limitat de parteneri de sistem. Acest parteneriat înseamnă că vă putem oferi soluția optimă. Este esențial ca liniile de comunicare cu partenerii de sistem să fie cât mai scurte.

Siemens

Eekels este unul dintre furnizorii de soluții de automatizare Siemens și garantează astfel cunoașterea produselor Simatic PLC și HMI cu ajutorul instrumentelor de programare Tia Portal, Step7, WinCC și WinCC flexibile. Conversia de la Step5 la Step7 poate fi executată de Eekels. În locația din Kolham, cursurile Step7 sunt organizate în colaborare cu Siemens Training.

PCS7

Eekels este unul dintre partenerii din grupul limitat Siemens PCS7. Acest lucru înseamnă, prin urmare, că Eekels are cunoștințe extinse despre sistemul DCS, precum și domeniul de securitate Redundant și Fail. Există, de asemenea, experiență cu biblioteca PTE și biblioteca Pulp & Paper.

ABB

Eekels are ani de experiență cu PLC-urile Satt cu DOX10, DOX5 și pachetul de linii de apă Sattline. În 2003 a fost încheiat un acord cu ABB ca partener industrial IT în domeniile Control IT pentru seria AC800xA PLC și OperateIT pentru pachetul SCADA.

Schneider Electric

Eekels cunoaște PLC-urile din seriile Quantum și Momentum, pachetul SCADA Monitor Pro și Citect.

Rockwell

Eekels este familiarizat cu Allen-Bradley PLC5 și ControlLogix, precum și cu RSView / FactroyTalk SCADA.

Mitsubishi Electric

Eekels execută proiecte cu soluții PLC Mitsubishi. Pentru seria FX și Q PLC, se utilizează software-ul GX IEC Developer. Fiind unul dintre putinii colaboratori din Olanda, Eekels are si experienta cu PMSX®pro.

GE Fanuc

Eekels este un partener de promovare pentru produsele Fix32, iFix, iHistorian și infoAgent. În plus, pot fi realizate proiecte cu iBatch și Proficy.

Nyquist

Eekels are ani de experiență cu produsele PLC Philips PC20 cu software-ul de programare PDS5 și P8 plus software-ul de programare corespunzător PDS7.