EEKELS | TBI MÂNDRĂ DE PROIECTUL BIO GOLDEN RAAND

14 Oct 2016

În mijlocul lunii ianuarie Eekels | TBI începe extinderea fabricii Enco Bio Golden Raand (BRG) din Delfzijl. Scopul acestei extinderi este ca sistemul să aibă posibiltatea de a furniza energie companiilor ca Akzo Nobel începând cu ultimul trimestru al anului 2016.

Acest proiect este în concordanță cu strategia Eekels, cea de a executa proiecte pe mai multe ramuri industriale în nordul Olandei. Acest proiect este realizat în strânsă colaborare cu Eneco și Tebodin, unde Eekels este responsabilă cu proiectarea sistemelor mecanice, electrotehnice și a elementelor civile. În data de 19 aprilie primul pilon a fost montat în prezența numeroșilor invitați. Ulterior, în atelierul nostru din Emmen, numeroase fittinguri pentru țeavă au fost produse, verificate și ulterior transportate la locația proiectului din Farmsum. În iulie s-a început activitarea de montare tubulatură la fața locului. În același timp și instalația electrică și de instrumentație proiectată de Eekels, a fost instalată pe locație.

Colaborarea excelentă cu Eneco, Tebodin și diverși subcontractori și furnizori a permis Eekels-ului să predea proiectul la cheie spre exploatare, la data agreată. Aceasta este și data la care începe procesul de punere în funcțiune a proiectului. Echipele de punere în funcțiune constau în angajații companiilor Eneco, Tebodin și Eekels, fiecare cu propriul domeniu de activitate în ceea ce privește procesul și instalarea. Aceste cunoștințe combinate asigură o echipă solidă, rezultând o punere în funcțiune sigură, rapidă și controlată. Eekels dorește să spună că este extrem de mândră de acest rezultat și dorește să mulțumească tuturor celor implicați, pentru angajamentul lor în acest proiect. Vă mulțumim tuturor, a fost un adevărat success totodată!