Eekels | TBI LANSEAZĂ MARPOWER LA SMM HAMBURG

05 Sep 2018

Pe 5 Septembrie, Eekels Technology a lansat, la târgul international SMM în Hamburg, brandul Marpower.

În cadrul ceremoniei de lansare, Arjan de Graaf (Business Unit Manager), în prezența a 140 de expozanți, a prezentat noul brand Marpower. Mai nou, soluțiile noastre în sisteme de propulsie - convertizoare de frecvență, convertizoare de mal, sistemele de automatizare și alte produse electronice , vor fi pe piață sub marca înregistrată Marpower.

Un nume recunoscut în soluțiile tehnice, în sectoarele construcțiilor navale și industrial, Marpower este și va rămâne brand ca parte din Eekels. Un nume și o marcă nouă, printr-o companie solidă, axat pe dezvoltarea calității și durabilității sistemelor electrice și mentenanței acestora.

Sistemele și produsele noastre, se împart în 4 categorii:

Convertoare de putere

Convertoarele de putere asigură o alimentare fiabilă și cu un management al consumului de energie, alimentând o sursă de pe navă sau nava de la dana de acostare.

Diverele de frecvență

Eekels livrează drivere cu răcire cu apa sau cu aer, echipamente destinate atât industriei de construcții navale cât și industrial.

Automatizări

Sistemul de Automatizări Marpower (MAS) monitorizează o varietate mare de subsisteme la bordul navei. Cu ajutorul lui, se face transferul de la navigație controlată uman la navigație autonomă.

Produse electronice

Marpower oferă produse din segmentul modulelor de control lămpi console timonerie, interblocaje, coloane de semnalizare și sisteme de comunicație tip telegraph.