Ambasadoarea Olandei in Romania inaugureaza noul sediu al Eekels | TBI in Romania

04 Oct 2018

Joi, 4 Octombrie, 2018, Eekels a sarbatorit deschiderea oficiala a noului sediu al Eekels Romania, in Galati, in strada Alexandru Moruzzi. Inaugurarea a fost efectuată de ambasadorul Olandei în România, E.S. doamna Stella Ronner-Grubačić, iar la adunarea festivă au fost prezenţi peste 100 de invitaţi, atât din ţară, cât şi din străinătate.

După înfiinţarea companiei, în 2001, Eekels România şi-a desfăşurat activitatea la vechiul sediu din incinta Şantierului Naval Damen Galaţi. Întrucât acesta nu mai îndeplinea criteriile de muncă eficientă şi sustenabilitate şi neexistând suficiente facilităţi pentru extinderile necesare, Eekels a decis să construiască o incintă nouă în aceeaşi locaţie. Sediul nou, care are o suprafaţă de peste 5.000 m², a fost construit de Tancrad. 

Dutch ambassador opens new business premises Eekels in Romania

Prin această investiţie importantă, Eekels a obţinut un spaţiu amplu de birouri pentru managementul de proiecte, ingineri şi ceilalţi salariaţi de birou, o hală de producţie spaţioasă, dotată cu o sală dedicată testărilor şi un depozit imens. Predarea zonei de birouri şi a halei de producţie a avut loc încă din al doilea trimestru al anului. Restul clădirii s-a dat în folosinţă la scurt timp la începutul acestei toamne.

E.S. doamna Stella Ronner-Grubačić, ambasador al Olandei în România, a declarat: „Vreau să felicit compania Eekels pentru dedicarea şi succesul lor care au avut ca rezultat această frumoasă nouă „casă”.  Vă urez să continuaţi să serviţi drept exemplu pentru afacerile olandeze”.  

La rândul său, domnul H. de Haan, Director General al Eekels Technology B.V., a spus: „Unul dintre principiile noastre de afaceri este să gândim şi să acţionăm spre binele clientului. Deschiderea noului nostru sediu în România este o consecinţă importantă a acestui lucru. Folosindu-ne de aceste noi facilităţi, privim cu încredere spre viitorul activităţilor noastre în special din România şi în general din lume”.