Eekels Romania

Eekels Romania a fost înființată în anul 2000 de Eekels Technology BV din Olanda fiind, încă de la început, activă pe piață în domeniul instalațiilor electrice navale, civile și industriale cu un număr mediu de 100 de angajați: lăcătuși, electricieni, proiectanți, ingineri de probe, coordonatori și șefi de proiecte.

Eekels România este parte a TBI Group, un grup de companii care modernizează, organizează și menține mediul nostru de viață într-un mod durabil și eficient. Suntem tot timpul orientați către client.

Compania poate livra pachete de instalații, automatizări si acționări electrice “la cheie” și derulează proiecte în: proiectare instalații electrice, construcție tabouri electrice, sisteme de automatizari, sisteme de propulsie și actionari electrice, instalare trasee electrice si postamenti, conectare cabluri electrice precum și instalare și puneri în funcție echipamente electrice si electronice.

Eekels România este activă pe piața instalațiilor electrice, fiind considerată de clienții săi, nu numai un bun partener în identificarea și aplicarea celor mai bune soluții tehnice dar și un bun integrator în sisteme electrice. Acest aspect face ca Eekels România sa fie percepută ca un “business unit“  important în portofoliul complet al întregii organizații Eekels |TBI.