Eekels I TBI contribuie la nava de hidrogen ALFA-College Groningen

În ultimele luni, o echipă de 25 de studenți de la diferite programe de studii tehnice de la Alfa-College din Groningen a construit o navă cu hidrogen. Eekels a contribuit la aceasta în ceea ce privește proiectarea și construirea sistemului electric, precum și a sistemelor de control și monitorizare.

La 24 iunie 2021, nava „Admiraal” (Amiral) a fost lansată în timpul Forumului Noua Energie în mod tradițional de către Joos Ockels (văduvul lui Wubbo Ockels) în lacul de pe situl EnTranCe din campusul Zernike din Groningen.

Eric Bueving I Manager Hydrogen Power Solutions a participat în numele lui Eekels și a vorbit cu studenții și profesorii despre colaborarea multidisciplinară între diferitele discipline tehnice, construcția navei, provocările cu care s-au confruntat și, în special, de asemenea, de asemenea, despre mândria și entuziasmul pe care elevii au voie să le simtă față de proiect.

În cadrul evenimentului, în semn de mulțumire pentru colaborare, echipa i-a oferit lui Eric Bueving o amintire a navei cu hidrogen.

Cursa de bărci solare urmează să aibă loc la Groningen în perioada 22 - 25 septembrie 2021. Alfa-College este prima echipă care participă la cursa din noua clasă de hidrogen V10. Doriți să aflați mai multe despre cursa cu bărci solare? Accesați: http://www.solarsportone.org

Eekels dorește să ureze echipei de la Alfa-College mult succes în atingerea obiectivului și anume: câștigarea cursei V10!

Înainte articol