Eekels I TBI aduce o contribuție majoră la încercarea de succes a „Thun Empower”

„Thun Empower”, numărul de carenă FS452, a fost transferat cu succes proprietarului navei de către șantierul naval Ferus Smit Leer, în urma unei probe pe mare de succes de la Eemshaven. Eekels a proiectat și furnizat instalația electrică completă pentru această ultimă navă din seria de patru petroliere/cisterne chimice noi care urmează să fie construite pentru armatorul suedez Erik Thun AB.

Primele tancuri pentru armatorul Erik Thun AB au fost construite de Ferus Smit în urmă cu aproape 20 de ani și noi am asigurat instalația electrică. Cu propulsie cu GNL și conceptul de „aburire lentă”, tancul a fost complet actualizat conform cerințelor actuale în domeniul eficienței și amprentei ecologice. „Thun Empower” face parte din primele patru cisterne noi care vor înlocui tancurile livrate cu 20 de ani în urmă.

Instalațiile care fac posibil conceptul de „aburire lentă” au ca rezultat o sursă de alimentare la bord atât de 400V 50Hz, cât și de 440V 60Hz.

Livrarea include:

  • Tablou principal și de urgență 400/440V
  • Sistem de alarma Marpower
  • Motor cu propulsor de prova de 450 kW echipat cu o unitate de frecvență Eekels
  • Generator de osii și pupitre de comandă pentru pod și sala mașinilor.

 

Pe lângă lucrările de cablare și instalare pentru instalațiile proprii și ale terților, Eekels a asigurat și livrarea și instalarea sistemelor de alarmă și iluminat la incendiu, precum și a articolelor precum aragazul și proiectoarele.

Înainte articol