Thun Britain

Săptămâna aceasta, „Thun Britain”, corpul de navă cu numărul FS462, a fost transferat cu succes proprietarului navei de către șantierul naval Ferus Smit Leer, în urma unei probe pe mare de succes de la Eemshaven.

Eekels a proiectat și furnizat instalația electrică completă pentru prima navă din seria a două noi petroliere/cisterne chimice care urmează să fie construite pentru armatorul suedez Erik Thun AB.

Această cisternă are o lungime de 80 de metri și o capacitate de 4900 mc, este de tipul NaabsaMax, care înseamnă „Not Always Afloat But Safely Aground”, și este capabil să se usuce în siguranță în timpul încărcării și descărcarii în cazul unor diferenţe extreme de maree. Cisterna este echipată cu pompe electrice de încărcare, pentru care Eekels asigură acționarea, sub forma Marpower Active Front End, la fel cum asigură acționarea pentru PTI și propulsorul de provă.

Acest tanc este, de asemenea, echipat cu sisteme care permit conceptul de aburire lentă, oferind navei un sistem de alimentare la bord de 400 V 50Hz și 440V 60Hz. 

Articolele furnizate de Eekels includ:

  • un tablou principal și de urgență 400/440V
  • sistemul de automatizare Marpower
  • dulapuri de acționare Marpower pentru propulsorul de prova de 275 kW
  • PTI de 400 kW și cele opt pompe de încărcare de 96 kW,
  • un utilaj PTO/PTI de 400 kW
  • pupitrele de control de marfă, navigație, aripă și GMDSS pentru pod 

Pe lângă lucrările de cablare și instalare pentru instalațiile proprii și ale terților, Eekels a asigurat și livrarea și instalarea sistemelor de alarmă și iluminat împotriva incendiilor, precum și articole precum aragazul și proiectoarele.

Stuur project door