Eekels | TBI deschide filiale de servicii în Spania

În ianuarie 2023, Eekels | TBI a deschis două noi sucursale de servicii în Spania, una în Barcelona și alta în Palma de Mallorca. Lucrarea pe care Eekels o oferă din aceste două ramuri constă în proiecte de întreținere și reechipare preventivă și corectivă.

Sucursala de servicii Eekels Technology España S.L. este condusă de organizația de servicii din cadrul unității de afaceri Yachting din Zaandam, Țările de Jos. Serviciile de întreținere și proiectele de reechipare din Palma de Mallorca și Barcelona sunt realizate independent de o echipă de 11 ingineri cu înaltă calificare și, atunci când se dorește, în colaborare cu colegii din Țările de Jos.

De ce o sucursală de servicii în Spania?
Cererea de servicii electrotehnice și lucrări de întreținere în Barcelona și Mallorca pentru super iahturi este în creștere. Proprietarii sau reprezentanții acestora ai acestor super iahturi au nevoie urgentă de servicii, inclusiv după livrarea iahturilor nou construite. Există relativ puține părți care oferă un pachet larg de servicii și întreținere (electrotehnice) pentru întreaga zonă mediteraneană. Pentru proprietarii și firmele de administrare, este de o importanță vitală ca e-instalarea și software-ul să fie gestionate corespunzător și menținute la zi. Eekels deține informațiile necesare în acest sens, este capabil să furnizeze aceste servicii și să ofere o garanție. Eekels dobândește prin prezenta o poziție de lider pe piața noilor construcții și pentru toate prevederile sistemului său, cum ar fi Marpower Shore Power Convertor, de renume internațional.

Înainte articol