Eekels | TBI primește o comandă pentru o navă de sprijin pentru iahturi rapide

În ianuarie 2016, Șantierele Navale Damen a comandat lui Eekels livrarea instalației electrice complete pentru o navă de susținere a iahtului rapid tip 6911. Această navă de 69 de metri lungime a fost dezvoltată pentru aplicația finală de „suport pentru iahturi super”. Designul navei este modelul Sea Axe, din care Damen a construit și livrat multe nave.

Eekels Technology livrează instalația electrică completă, incluzând, de exemplu, întrerupătoarele de cuplare, instalațiile pentru propulsoare de prova, automatizarea și sistemul de alarmă. Cablajul și instalarea acestuia și punerea în funcțiune vor avea loc la șantierul naval Damen din Gorinchem.

Nava a fost dezvoltată pe baza cerințelor proprietarilor de superyacht pentru a satisface cererea de mai multe echipamente, bărci suplimentare, provizii, echipaj și pentru a avea la dispoziție un elicopter disponibil în întreaga lume. Nava poate găzdui 22 de persoane, iar viteza operațională de navigare este de 20 de noduri. Pe punte și sub punte există un spațiu de depozitare pentru bărci suplimentare și echipamente pentru sporturi nautice. Elicopterul poate fi depozitat într-un hangar de sub punte.

Înainte articol