Eekels | TBI comandat de Damen pentru Seaxplorer

Eekels Technology B.V. a fost comandată de Damen Shipyards Gorinchem pentru execuția instalației electrice a unui SeaXplorer. SeaXplorer este o combinație impresionantă între un superyacht de lux și un iaht de expediție, destinată proprietarilor de iahturi aventuroși care ar dori literalmente să-și extindă granițele și să exploreze cele mai îndepărtate părți ale pământului.

Comanda include proiectarea și furnizarea instalației de iluminat, inclusiv a sistemului de management și control al iluminatului. Sistemul integral de alarmă și monitorizare și sistemul de control al alimentării cu curent alternativ de joasă tensiune sunt, de asemenea, furnizate de Eekels. Nava este echipată cu o punte pentru elicoptere pentru care Eekels va furniza iluminatul.

Construcția navei urmează să aibă loc la șantierul naval Damen din Galați, România. Eekels Romania se va ocupa de asamblarea si punerea in functiune a instalatiei electrice, inclusiv de livrarea si montarea tuturor lucrărilor din oțel și aluminiu necesare instalației electrice (carcasa cablurilor etc.).

Punerea în funcțiune a navei este planificată pentru 2019.

Pentru mai multe informații, consultați http://seaxplorer.nl/home/

 

Înainte articol