Eekels | TBI întărește poziția Marpower în SUA

Marpower, compania de automatizare a lui Eekels, își întărește poziția printr-un parteneriat exclusiv cu Nauti-Tech Systems din Florida. Pentru a continua marele succes din ultimii ani pe piața convertoarelor de energie de la mal, Marpower căuta o extindere suplimentară a rețelei de servicii și vânzări în SUA. Eekels crede că a găsit acest lucru printr-un parteneriat cu Nauti-Tech.

Pe piața Yacht & Refit, Nauti-Tech Systems este un distribuitor principal de produse și sisteme de înaltă calitate din punct de vedere tehnic. Cu reputația lor puternică, capacitatea tehnică bună și orientarea către clienți, Nauti-Tech este o bună consolidare a rețelei Marpower.

Jack Brunier, fondatorul Nauti-Tech Systems, este un nume cunoscut pe piața de service și reechipare din Florida. Este un om cu mulți ani de experiență și o reputație grozavă. El va pune produsele Marpower pe harta din Florida. Nauti-Tech Systems, Jack Brunier și Marpower vor promova parteneriatul la viitorul Fort Lauderdale Boat Show și Ibex Boat Show din Tampa Florida și vor continua să comercializeze produsele Marpower, în special Shore Power Converter, pe piața americană.

Jack Brunier este un tehnician experimentat și pasionat, care prețuiește clienții și serviciul bun – consolidarea perfectă pentru echipa Marpower!

Înainte articol