Eekels | TBI relansează De Keizer Marine Engineering în Zaandam

Eekels, o subsidiară a TBI Holdings, a ajuns la un acord cu administratorii la 1 noiembrie 2020 cu privire la o relansare a De Keizer Marine Engineering în Zaandam, care a fost declarată falimentară pe 15 octombrie. Odată cu această repornire, majoritatea angajaților De Keizer Marine Engineering își va păstra locurile de muncă.

Eekels alege să facă această relansare deoarece activitățile lui De Keizer se potrivesc foarte bine în strategia lui Eekels. Această relansare va consolida poziția Eekels pe piața construcțiilor de superyacht și în partea de vest a Olandei. Patru curți mari sprijină această repornire.

De Keizer Marine Engineering is al sinds de oprichting in 1965 een familiebedrijf en een belangrijke speler als elektrische systeemintegrator op het gebied van de super jachtbouw. De onderneming realiseert projecten en voert onderhoud- en servicewerkzaamheden uit. De hoofdvestiging staat in Zaandam. Er zijn projectlocaties in onder meer Makkum, Amsterdam, Aalsmeer, Monnickendam, Alblasserdam, Kaag en Zwijndrecht. Qua klanten zijn Eekels en De Keizer Marine Engineering complementair. Qua kennis is De Keizer Marine Engineering vergelijkbaar met Eekels. Door de bundeling van krachten ontstaat er een bedrijf dat toonaangevend zal zijn in de M&O-sector in Nederland. Na de doorstart zal Eekels een substantieel hogere omzet realiseren met bijna 900 medewerkers.

Hendrik de Haan – Director general Eekels Technology B.V.

„Sunt încântat că relansăm De Keizer Marine Engineering sub aripile Eekels și că manopera și cunoștințele oamenilor de la De Keizer Marine Engineering vor fi păstrate, ceea ce va constitui o parte importantă a lui Eekels. Împreună ne putem servi și mai bine clienții. Aștept cu nerăbdare un viitor comun de succes.”

Bart van Breukelen – Președintele Consiliului de Administrație TBI

„Integrarea De Keizer Marine Engineering se potrivește perfect cu strategia Eekels și TBI. Dorim să creștem cu companiile noastre pe piețe în care ingineria și tehnologia de înaltă calitate fac diferența.”

Înainte articol