Eekels | TBI aduce o contribuție esențială la iahtul de expediție La Datcha, care sparge gheața

SeaXplorer, La Datcha, lung de 77 de metri, a plecat recent de la șantierul naval Damen Yachting din Vlissingen. La Datcha, care este o combinație între un superyacht de lux și o navă de expediție, vine cu un heliport pentru două elicoptere, un centru de scufundări și cameră de decompresie, un submarin cu trei oameni, jet ski-uri și scutere de zăpadă. Cea mai distinctivă parte a navei este coca sa, care respectă Clasa de gheață și Codul IMO-Polar. Iahtul poate fi folosit atât în apele tropicale, cât și pentru expediții către Polul Nord și Sud. La Datcha oferă cazare pentru maximum 12 oaspeți și 25 de membri ai echipajului. Datorită modificărilor aduse rezervoarelor de combustibil și sistemului de gestionare a deșeurilor, nava este capabilă să navigheze neîntrerupt timp de 40 de zile odată. Ca parte a colecției Tinkoff, La Datcha este disponibilă pentru charter.

Eekels este responsabilă pentru integrarea sistemelor instalațiilor electrice și sistemelor de acționare, a cutiilor de distribuție a energiei și a luminii, a instalației complete de iluminat, a sistemului de baterii, a convertizoarelor de frecvență, a convertorului de țărm Marpower® și a sistemului de alarmă și monitorizare Marpower®, inclusiv detectoare de incendiu și gaze. Iluminatul și domotica de lux (automatizare interioară) sunt complet personalizate.

La Datcha a fost construită în mare parte la șantierul naval Damen din Galați (România), cu Eekels România furnizând oțel și cablarea instalației electrice. La Datcha a fost remorcat la Vlissingen pentru finalizare, unde a fost instalat interiorul de lux. Punerea în funcțiune, inclusiv prezentarea sistemelor către Class , a avut loc de asemenea în Vlissingen.

La Datcha este al doilea iaht din clasa Damen Yachting SeaXplorer, iar Eekels este mândru că a putut aduce o contribuție esențială la realizarea ambelor proiecte (SeaXplorer 62 și SeaXplorer 77).

Eekels este foarte recunoscătoare lui Damen pentru punerea în funcțiune și încrederea acordată expertizei noastre tehnice.

Înainte articol