Superyacht-uri

CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE DE LA PROIECT LA POST-VÂNZARE

Cu peste 300 de superyacht-uri livrate cu succes pentru constructorii de nave renumiți din Țările de Jos și nu numai, Eekels s-a remarcat în sectorul superyacht-urilor. Construirea unui iaht înseamnă mai mult decât instalarea de cabluri, generatoare, lumini sau un sistem IT. În calitate de integrator independent de sistem, Eekels planifică întreaga instalare până la cele mai fine detalii, creând armonie în fiecare dispozitiv și fiecare fir instalat și maximizând experiența de iaht prin conectarea și sinergizarea rețelelor de pe întregul vas.

Eekels oferă totul la bord, de la alimentarea cu energie până la controlul iahtului și fiecare experiență tehnologică pe care ți-o poți imagina:

 • generarea, conversia și distribuția energiei electrice
 • propulsie electrică
 • gestionare a energiei
 • automatizarea vaselor
 • conexiune la mal
 • audio*
 • video*
 • controlul luminii
 • tehnologia de informație*
 • securitate
 • comunicare

* Știați că Eekels se află în topul furnizorilor AV/IT?

Pentru aceste sisteme extrem de sofisticate, Eekels se poate baza pe propriile mărci comerciale: Marpower și Marpower eXperience.

 

O prezentare generală a unora dintre proiectele noastre:

Vise tehnologice

Eekels vă poate îmbunătăți experiența de iaht făcând întregul ciclu de viață al iahtului o călătorie minunată și fără griji. Eekels se străduiește să realizeze visele tehnologice și să evite orice timp nefuncțional, fără a uita să aibă grijă de cele mai fine detalii. Pentru Eekels, măiestria dedicată și precizia sunt cheia.

Eekels a dedicat o cantitate incredibilă de timp și resurse pentru a realiza soluții solide pentru a organiza puterea, distribuția și propulsia fără întreruperi. Puterea este începutul lanțului nostru electric. Pentru a garanta funcționarea deplină a tuturor sistemelor integrate, Eekels se asigură că rețeaua este amenajată cu precizie maximă și echipată cu cea mai bună tehnologie. Tehnologii noi, prietenoase cu mediul, minimizarea amprentei ecologice, reducerea emisiilor, digitizarea, circularitatea și eficiența energetică sunt importante pe agenda noastră. De exemplu, privim HVAC, dimensiunea, greutatea, energia și controlul produselor într-un mod diferit. Designul potrivit, combinat cu produsele noastre de ultimă oră, rezistente la viitor, fac toată diferența!

Suntem la dispozitia dumneavoastra

Vă puteți baza pe Eekels pentru proiectarea și construirea sistemelor dvs. electrice cu cea mai mare grijă și expertiză. Potrivit pentru ani de utilizare fără probleme. De asemenea, după achiziție, puteți continua să contați pe Eekels pentru servicii globale. De la întreținerea preventivă, corectivă și predictivă până la furnizarea de piese de schimb. Eekels ajută la reparații de urgență, depanare, măsurători și analize de sistem. Întreținerea navei necesită timp. Timp în care un superyacht nu poate naviga. Eekels minimizează acest timp de nefuncționare costisitor prin optimizarea întreținerii prin suport tehnic de la distanță pentru a crește eficiența la bord.

Pentru a susține cererea tot mai mare de servicii electrotehnice și întreținere pentru superyacht-uri în întreaga zonă mediteraneană, Eekels a înființat două sucursale de service în Spania. Vă stăm la dispoziție atât în Barcelona, cât și în Palma de Mallorca. Întotdeauna!

Nava anului: Viva

La Gala Maritime Awards din 7 noiembrie 2022 de la Rotterdam, Feadship și Royal van Lent au primit premiul KNVTS Nava Anului pentru superyacht-ul lor Viva. Eekels este mândră că a adus din nou o contribuție semnificativă la o navă câștigătoare. Site-ul web KNVTS spune despre Viva: Viva este un Feadship personalizat pur de 94 de metri, ecologic, cu un sistem de propulsie hibrid avansat. Acest lucru îi permite lui Viva să navigheze confortabil 12 noduri cu putere diesel-electrică. Consecvența iahtului în toate aspectele i-a adus premiul Motor Yacht of the Year 2022 la BOAT International World Superyacht Awards 2022.

(Foto: site-ul web KNVTS)

Mai multe referințe