Reechipări & Conversii

CÂND CONTINUITATEA CONTEAZA

Eekels nu are doar o experiență considerabilă în construcții noi, ci și un portofoliu impresionant de conversii, reamenajări la scară mică și mare, upgrade (de mediu) și extinderi pe durata vieții.

De la reînnoirea instalațiilor electrice complete până la repararea sau înlocuirea pieselor, Eekels vă poate spune ce tehnologii noi sunt disponibile și vă poate sfătui cu privire la avantajele și dezavantajele posibilelor modificări sau inovații.

Sisteme de tratare a apei de balast

Din 2024, toate navele care călătoresc la nivel internațional trebuie să aibă la bord un sistem de tratare a apei de balast (BWTS) aprobat pentru a preveni deteriorarea ecosistemelor locale din oceane. De asemenea, navele existente trebuie să instaleze un BWTS aprobat. În calitate de integrator independent de sisteme, Eekels este foarte activ în acest domeniu și a instalat deja cu succes peste 300 de BWTS în timpul reparațiilor în întreaga lume.

Conexiune la țărm

Porturile și-au stabilit obiective de reducere a emisiilor de carbon, a emisiilor locale și a poluării fonice. O sursă importantă de emisii și zgomot sunt navele ancorate în locuri fără o conexiune la mal. Aceste nave folosesc propriile motoare sau generatoare, care funcționează cu motorină, pentru a genera energia electrică de care au nevoie. Prin utilizarea instalațiilor electrice de la mal, emisiile pot fi reduse. Eekels poate moderniza navele existente cu diverse soluții pentru conectarea la mal.

Münsterland

Eekels a primit comanda de la Scheepswerf Niestern Sander Repair BV din Farmsum pentru refacerea instalației electrice din Münsterland. Feribotul este deținut de AG Ems și face parte din linia Borkum și este utilizat împreună cu Ostfriesland pentru serviciile de feriboturi către insula germană Borkum.

Mai multe referințe