Unități montate pe skid și echipamente sub presiune

Eekels oferă servicii tehnice de înaltă calitate pentru proiecte industriale și de infrastructură. Pentru aceasta ne putem baza pe experiența noastră vastă și sensibilitatea față de nevoile clienților. În cele din urmă, ceea ce contează, desigur, este tehnologia care oferă soluții unice și noi oportunități. Eekels oferă soluții de ultimă generație în domeniul ingineriei electrice, ingineriei mecanice și automatizări tehnice.

Aplicăm aceste competențe ca integrator de sisteme multidisciplinare, printre altele, construcția de derapaje și echipamente.

Răcitoare Airfin

Eekels Mechanical este activă în domeniul transferului de căldură de mulți ani. Proiectăm și furnizăm răcitoare de aer forțate și induse, personalizate; cele orizontale și verticale. Sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde din industrie.

Portofoliul nostru de produse:

• Proiectare termică și mecanică

• Modificarea instalaţiilor existente

• Retubarea instalaţiilor existente

Unități montate pe skid

Sub formă de derapaj, instalațiile de proces complete și construite compact sunt relativ ușor de transportat ca unități. Această metodologie are avantajul unui timp de instalare la fața locului aproape neglijabil.

Eekels este partenerul dumneavoastră profesionist pentru derapaje și construcții modulare pentru construirea de instalații industriale.

Construcția modulară scurtează considerabil timpul de construcție al instalațiilor de proces, în același timp îmbunătățește considerabil eficiența și siguranța execuției.