Soluții

Multidisciplinar

Licitația monodisciplinară a proiectelor este în urmă. Piața actuală solicită participanți care să ofere o imagine de ansamblu completă, care nu se concentrează doar pe propria experiență specifică. Software-ul a devenit o parte inseparabilă a sistemelor moderne și este adesea în centrul lor. Eekels are experiența de a conduce proiecte într-un mod multidisciplinar. Inginerii noștri software sunt implicați în alte discipline de proiect, astfel încât elementele de la bun început să poată fi ajustate, rezultând în cele din urmă o punere în funcțiune optimă. Cunoașterea proceselor este crucială, precum și identificarea intereselor și influențelor altor discipline, în special ingineria mecanică și inginerie electrică. Implicarea inginerilor noștri încă din etapa preliminară dă roade.

Optimizarea proceselor

Îmbunătățirea continuă este practic la ceea ce se străduiește fiecare antreprenor, director de fabrică sau director de producție. În industrie, îmbunătățirea proceselor este întotdeauna pe ordinea de zi. La urma urmei, toată lumea trebuie să facă un efort pentru a se menține înaintea concurenților, a nevoilor clienților sau a legislației de mediu. Și, în plus, fiecare procent din economisirea procesului de energie sau deșeuri generează euro reali. EPOS (Eekels Process Optimization System) ne permite să evaluăm și să adaptăm sistematic procesul de producție.

Cântărire și dozare

Pe baza controalelor și componentelor standard, Eekels furnizează instalații de cântărire și dozare pentru industrie. Operarea, vizualizarea, metodele de pregătire și raportarea loturilor sunt punctul de plecare aici. Fie că vorbim de rate de dozare foarte mari în industria betonului sau de procese de cântărire foarte precise în industria sticlei, îți oferim soluția potrivită. În funcție de ratele de dozare, posibilitățile de dozare fină și grosieră, post-dozare și corecție post-scădere, vă putem ajusta procesul în cel mai eficient mod.

Cursuri de pregatire

Eekels are propriile sale facilități pentru instruire internă. Nu numai că oferim cursuri de instruire specifice clienților pentru proiectele comandate, dar este, de asemenea, posibil să urmați cursuri de instruire „generale” pentru Siemens și pentru convertizorul de frecvență Eekels.

În colaborare cu Siemens, se țin în mod regulat următoarele cursuri: SIMATIC S7 System curs 1a/ SIMATIC S7 System curs 1b și SIMATIC s7 Service 1a (depistare defecțiuni). Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

+31(0) 88 799 1 799

training@eekels.com