Parteneriate

Parteneriate

Eekels a optat pentru un număr limitat de parteneri de sistem. Acest parteneriat înseamnă că vă putem oferi soluția optimă. Sunt imperative linii scurte de comunicare cu partenerii de sistem.

Siemens

Eekels este unul dintre furnizorii de soluții de automatizare Siemens și, astfel, își garantează cunoștințele despre produsele PLC și HMI Simatic cu instrumentele sale de programare Tia Portal, Step7, WinCC și WinCC flexible. Conversia de la Step5 la Step7 poate fi executată de Eekels. În locația din Kolham, cursurile de formare Step7 sunt organizate în colaborare cu Siemens Training.

PCS7

Eekels este unul din grupul limitat de parteneri Siemens PCS7. Aceasta înseamnă, prin urmare, că Eekels are cunoștințe extinse despre sistemul DCS, precum și despre domeniul Redundant și Fail safe. Există, de asemenea, experiență cu biblioteca PTE și biblioteca Pulp & Paper.

ABB

Eekels are ani de experiență cu PLC-uri Satt cu DOX10, DOX5 și pachetul Sattline Waterline. În 2003 a fost încheiat un acord cu ABB ca partener IT industrial în domeniile ControlIT pentru seria AC800xA plc și OperateIT pentru pachetul SCADA.

Schneider Electric

Eekels este familiarizat cu PLC-urile din seriile Quantum și Momentum și cu pachetul SCADA Monitor Pro și Citect.

Rockwell

Eekels este familiarizat cu Allen-Bradley PLC5 și ControlLogix, precum și cu RSView/FactroyTalk SCADA.

Mitsubishi Electric

Eekels execută proiecte cu soluții PLC-uri Mitsubishi. Pentru seriile de PLC-uri FX și Q, se utilizează software-ul GX IEC Developer.

Fiind unul dintre puținele părți din Țările de Jos, Eekels are și experiență cu PMSX®pro.

GE Fanuc

Eekels este un partener de inteligență pentru produsele Fix32, iFix, iHistorian și infoAgent. În plus, proiectele cu iBatch și Proficy pot fi realizate.

Nyquist

Eekels are ani de experiență cu produsele PLC Philips PC20 cu software-ul de programare PDS5 și P8 plus software-ul de programare corespunzător PDS7.