Industria de proces

Eekels oferă servicii tehnice de înaltă calitate pentru proiecte industriale și de infrastructură. Pentru aceasta ne putem baza pe experiența noastră vastă și sensibilitatea față de nevoile clienților. În cele din urmă, ceea ce contează, desigur, este tehnologia care oferă soluții unice și noi oportunități. Eekels oferă soluții de ultimă generație în domeniul ingineriei electrice, ingineriei mecanice și automatizări tehnice.

Eekels este ferm înrădăcinat în regiune, așa cum reiese din baza noastră de clienți și din proiectele de referință. În ultimele decenii, multe industrii tradiționale nordice au cunoscut o dezvoltare (tehnică), iar Eekels a jucat adesea un rol în acest sens. Nu numai serviciile și sistemele Eekels își găsesc drumul în industria de proces, ci și destul de des în industria de inginerie și infrastructură.

Avem o vastă experiență în instalații tehnice utilizate pentru extracția petrolului, gazelor și a altor minerale, în cadrul industriei chimice, în producția de beton, cărămizi, sticlă, hârtie și carton, precum și în prelucrarea industrială a produselor agricole. Sectoare precum Food și Pharma, în care dimensiuni foarte diferite de precizie și fiabilitate joacă un rol, reușesc să-și găsească drumul către Eekels.