eXperiență

ARTA DIVERTISMENTULUI

La Marpower eXperience - o marcă înregistrată a Eekels - creăm experiențe palpitante pentru clienții noștri. Realizăm acest lucru cu cele mai bune produse și sisteme, o echipă înalt calificată, procese certificate ISO și, mai presus de toate, cu... pasiune! Acest lucru se reflectă în sistemele noastre de iluminat, control, audio*, video*, IT*, securitate și comunicații pentru construcții noi, reamenajări, întreținere și service pentru superyacht-uri și nave.* Știați că Eekels se află în topul furnizorilor AV/IT ?

De peste 50 de ani dezvoltăm, proiectăm, construim, instalăm, punem în funcțiune și susținem tehnologii de superyacht. Prin urmare, putem spune cu încredere că suntem profesioniști cu experiență. Echipa noastră de experți entuziaști sunt lideri calificați în domeniul lor de tehnologie, cu cunoștințe profunde despre sistemele Marpower eXperience.

Marpower eXperience brochure PDF

O prezentare generală a unora dintre proiectele noastre:

Durabilitatea și economiile sunt cheia

Marpower eXperience este pe deplin dedicat durabilității și economiilor. Tehnologii noi, prietenoase cu mediul, minimizarea amprentei ecologice, digitizarea, circularitatea și eficiența energetică sunt importante pe agenda noastră. Marpower eXperience aplică metoda KISS: Keep It Simple & Sweet, ceea ce înseamnă că privim HVAC, dimensiunea, greutatea, energia și controlul produselor într-un mod diferit. Designul potrivit, combinat cu produsele noastre de ultimă oră, rezistente în viitor, fac toată diferența!

Marpower eXperience folosește mărci și furnizori premium, cu care am construit relații puternice și pe termen lung în calitate de parteneri.

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Vă puteți baza pe Marpower eXperience pentru proiectarea și construirea sistemelor dumneavoastră electrice cu cea mai mare grijă și expertiză. Potrivit pentru ani de utilizare fără probleme. De asemenea, după achiziție, puteți continua să contați pe noi pentru servicii globale. De la întreținerea preventivă, corectivă și predictivă până la furnizarea de piese de schimb. Marpower eXperience ajută la reparații de urgență, depanare, măsurători și analize de sistem. Întreținerea navei necesită timp. Timp în care un superyacht nu poate naviga. Minimizăm acest timp de nefuncționare costisitor prin optimizarea întreținerii prin suport tehnic de la distanță pentru a crește eficiența la bord.

Pentru a susține cererea tot mai mare de servicii electrotehnice și întreținere pentru superyacht-uri în întreaga zonă mediteraneană, am înființat două sucursale de service în Spania: Barcelona și Palma de Mallorca.

Suntem la dispoziția dumneavoastră, mereu. Suntem Marpower eXperience!

Notă: În viitorul foarte apropiat, Marpower eXperience va avea propriul site web; va urma.

Nava anului: Viva

La Gala Maritime Awards din 7 noiembrie 2022 de la Rotterdam, Feadship și Royal van Lent au primit premiul KNVTS Nava Anului pentru superyacht-ul lor Viva. Eekels este mândră că a adus din nou o contribuție semnificativă la o navă câștigătoare. Site-ul web KNVTS spune despre Viva: Viva este un Feadship personalizat pur de 94 de metri, ecologic, cu un sistem de propulsie hibrid avansat. Acest lucru îi permite lui Viva să navigheze confortabil 12 noduri cu putere diesel-electrică. Consecvența iahtului în toate aspectele i-a adus premiul Motor Yacht of the Year 2022 la BOAT International World Superyacht Awards 2022.

(Foto: site-ul web KNVTS)

Mai multe referințe