Eekels este parte TBI

TBI, care reprezintă inginerie, construcții și infrastructură de mai bine de 40 de ani, este format din 20 de companii, fiecare cu propria sa măiestrie și cultură. O familie unită în care lucrăm mult împreună dar ne îndeplinim și propriile noastre proiecte. Fiecare companie este independentă și responsabilă pentru propriul succes. În plus, TBI are o structură organizatorică unică, cu o fundație independentă ca unic acționar.

Aceasta înseamnă că nu suntem mânați de capriciile zilei și ne putem concentra pe termen lung împreună cu celelalte companii TBI. De mulți ani punem acest lucru în practică. În modul nostru de lucru sustenabil și în proiecte speciale, pentru societate și pentru proprii angajați. Într-un mod structural, astfel încât să putem avea un impact real.

TBI lucrează în mod continuu timp de patruzeci de ani pentru a găsi un echilibru sănătos între continuitatea companiilor TBI și bunăstarea societății. Prin urmare, investim o mare parte din profiturile noastre înapoi în companiile și societatea noastră. De exemplu, investind în patrimoniul cultural și oferind un Fond de studii tuturor copiilor angajaților permanenți. Vezi, atunci faci ceva.

Impactul unei companii mari

Cu un total de 6.300 de colegi, TBI este unul dintre cele mai mari grupuri de inginerie, construcții și infrastructură din țara noastră. Combinația acestor discipline este deosebită. Avem totul în interior, ceea ce ne permite să ne asumăm proiecte care fac în mod regulat ziarele naționale. În plus, suntem în frunte când vine vorba de durabilitate: ne propunem să construim clădiri complet neutre din punct de vedere climatic până în 2030.

Cel mai bun din ambele lumi

În calitate de angajat Eekels, vă bucurați atât de avantajele unui angajator mare, cât și de unul mic. Ai șansa de a lucra la proiecte mari, integrate, dar faci și parte dintr-o companie în care cunoști pe toată lumea. Puteți urma cursuri de formare la nivel de grup, dar și să vă dezvoltați la un specialist. Suntem al treilea cel mai mare constructor din Țările de Jos, dar se simte ca o afacere de familie.

Creați viitorul