Declarație de management

Calitatea, condițiile de muncă și sustenabilitatea (inclusiv mediul) sunt aspecte esențiale ale execuției muncii noastre. Prin urmare, politicile noastre în aceste domenii fac parte integrantă din politica generală a Eekels. Eekels a ales să-și stabilească integral modul de lucru pe baza acestor procese, încorporând aspectele Calitate-Condiții de lucru-Sustenabilitate. Pentru a sublinia faptul că furnizarea de calitate într-un mod sigur și sănătos pentru oameni și mediu pentru acum și în viitor este responsabilitatea tuturor, am numit acest sistem KAM4ALL. Deși calitatea, condițiile de muncă și sustenabilitatea sunt toate reglementate într-un singur sistem, toate cele trei aspecte au propriile lor obiective specifice.

Calitate

În calitate de personal al Eekels, suntem conștienți de faptul că ne datorăm existența clienților noștri. Acesta este motivul pentru care calitatea serviciilor, sistemelor și produselor noastre satisface cerințele și așteptările clienților noștri și respectă standardele legale și sociale. În plus, ne străduim să avem relații pe termen lung cu clienții și furnizorii noștri. Aceasta explică misiunea noastră: „Partener în soluții tehnice”. Ne propunem să atingem calitatea cerută prin controlul și îmbunătățirea continuă a proceselor companiei noastre.

Pentru a garanta calitatea și a câștiga astfel încrederea clienților noștri, Eekels și-a stabilit metoda de lucru în sistemul KAM4ALL, care este testat periodic de conducere și care, dacă este necesar, este ajustat prin îmbunătățiri organizaționale. În același mod, solicităm furnizorilor o garanție pentru sistemele, produsele și serviciile lor.

Câteva ipoteze de bază importante sunt:

  • Clientul este punctul central;
  • Desfășurarea personalului calificat și motivat;
  • Toate activitățile chiar de prima dată;
  • Îmbunătățire continuă.

Sistemul calității și implementarea acestuia sunt certificate NEN-EN ISO 9001:2015. În plus, suntem certificați pentru fuziunea metalelor în conformitate cu NEN 3834-2:2006.

Condiții de lucru

La Eekels, grija pentru condițiile de muncă presupune atingerea celui mai înalt nivel posibil de siguranță, cea mai bună protecție posibilă a sănătății și promovarea bunăstării la locul de muncă pentru toți angajații. Ținta este zero accidente.

Câteva ipoteze de bază:

  • Lucrați în siguranță sau nu lucrați deloc!
  • Preveniți auto vătămările.
  • Preveniți daunele materiale și cele aduse mediului.
  • Trageți-vă reciproc la răspundere în ceea ce privește comportamentul nesigur.
  • Îmbunătățire continuă.

Comunicarea cu angajații se face în limba olandeză. Se va comunica cu vorbitorii non-nativi într-o limbă pe care o înțeleg. În cazul în care un angajat este implicat într-un accident, Eekels oferă posibilitatea unor sarcini mai ușoare.

Sistemul de sănătate și securitate în muncă îndeplinește legislația și reglementările relevante privind sănătatea și securitatea în muncă (ARBO) și este certificat VCA** (cu excepția unității de afaceri din România).

Sustenabilitate

De ce practici de afaceri durabile? Practicile de afaceri durabile oferă perspectivă și încurajează inovația. A face față lipsurilor într-o manieră inteligentă și a lua în considerare cea mai durabilă soluție nu este doar ceva pe care „ar trebui” să-l faci, ci oferă, de asemenea, oportunități de piață și oferă inspirație. Suntem convinși că practicile de afaceri sustenabile sunt singura modalitate de a face afaceri – atât acum, cât și în viitor. Presortarea este necesară, a sta degeaba nu este o opțiune, iar Eekels își asumă responsabilitatea socială în acest sens. Atunci când ia decizii, Eekels consideră că este obligația sa nu doar să ia în considerare efectele asupra performanței sale economice. De asemenea, se acordă atenție cuvenită efectelor asupra oamenilor și asupra mediului în procesul de luare a deciziilor.

Continuăm să ne străduim în mod constant să ne reducem amprenta. Scopul nostru este, de asemenea, să facem o diferență pozitivă pe piețele noastre în domeniul durabilității.

Eekels, împreună cu companiile sale surori din cadrul TBI, își dorește să fie un jucător definitoriu în domeniul practicilor de afaceri sustenabile. Ne dorim, suntem capabili să o facem – și așa facem.

Eekels este certificat la nivelul 3 pe scara de performanță CO2.

Kolham, 1 septembrie 2021

Hendrik de Haan

Bart Brom