Industrie & Infra

Eekels este foarte implicată în regiune, lucru dovedit de clienții noștri și de proiectele de referință. Destul de multe industrii din nord au trecut prin evoluțiile tehnice majore în ultimele decenii și Eekels a jucat de multe ori un rol în acest sens. Serviciile și sistemele Eekels pot fi găsite în industria de prelucrare, în construcția de mașini precum și în infrastructură.

Industria de prelucrare

Avem o experiență vastă în instalațiile tehnologice din industria petrolieră, gaze și extracție minerale, pentru îmbogățirea uraniului, industria chimică, producția de beton, cărămizi, sticlă, hârtie și carton și pentru prelucrarea industrială a produselor agricole. Sectoare care necesită precizie și fiabilitate, cum ar fi cele alimentare și Pharma, utilizează produsele Eekels.

Construcții de mașini

Constructorii de mașini utilizează cunoștințele de neegalat ale lui Eekels pentru acționare și control. Avem experiență în domeniul macaralelor, instalațiilor de ambalare, echipamente de măsură și mașini speciale construite la comandă.

Infrastructura

Olanda are o reputație excelentă privind gestiunea apei în toate manifestările sale. Eekels are o vastă experiență în proiecte de infrastructură în ceea ce privește purificarea și tratarea apei potabile. De asemenea, excelăm în sisteme de operare poduri mobile, baraje și stații de pompare.

În toate aceste sectoare am dovedit că putem pătrunde în miezul activităților și a obiectivelor clientului. Noi am ajuns la concluzia că această experiență ar putea fi chiar mai importantă decât cunoștințele pure tehnologice. Fără rezerve putem afirma că suntem gata să facem față oricărei provocări din orice sector al industriei.

Imprimare