Achtergrond landingspagina

Profil Eekels Technology B.V.

Eekels operează, de peste 100 de ani pe piețele navale și off-shore și în industrie și infrastructură. Având peste 550 de angajați, Eekels derulează proiecte și prestează activități de mentenanță și service în automatică, inginerie electrică și inginerie mecanică.

Eekels are o vastă experiență în acționări electrice, instalații de putere de legare la țărm, sisteme navale (inclusiv sisteme de alarmare și monitorizare) și automatizarea proceselor. Eekels asigură întregul proces, de la proiectare, construcţie, implementare și start-up, până la mentenanță și service.

Eekels este un jucător important în ceea ce privește mentenanța și service-ul mecanic, proiecte și construcții speciale. Eekels prestează toată gama de elemente de la construcții noi, la modificări, de la asamblări la renovări, de la reparații la mentenanță și service. Atenția principală este acordată proiectelor, service-ului și mentenanței. Cu aceste competențe Eekels țintește piețe care include industrii de process și sectoarele chimic, petrochimic, energetic și off-shore.

Cu un număr de peste 550 de angajați Eekels aduce un profit de 60 milioane de euro. În Olanda, Eekels este localizată în Kolham (central), Emmen și Joure. În plus, Eekels are o filială în România la Galați, o filială în Germania la Kleve, o colaborare cu SaierNico în China și reprezentanțe în China și Vietnam.

Eekels este parte a TBI, o rețea de companii care reînnoiesc, organizează și mențin tot ceea ce ne înconjoară într-o manieră durabilă. Grupul poate fi caracterizat ca o rețea flexibilă de companii organizate care, toate, au înaltă calitate și expertiză de specialitate în domeniul tehnologiei, construcțiilor și infrastructurii. Companiile din TBI operează independent sub mărcile lor dar datorită intereselor comune, colaborează pentru a obține rezultate optime. Dacă este necesar sunt mari și dacă este posibil sunt compacte. Cu o forță de muncă în medie de 6967 de oameni, în 2014, TBI a avut 1,6 miliarde de euro venit operational și un rezultat operational (EBITDA) de 31 milioane de euro.